top of page

WEBSITES

APPS /SEO/SCRUM

PROMPT ENGINEERING 

UX & UI

DESIGNER

 

Lead by empathy and skills.

Tung,

Unë jam Niki Shala dhe jam një Dizajner i UX/UI me bazë në Helsinkin e bukur, në Finlandë! Unë kam qenë në botën e dizajnit për më shumë se 13 vjet, dhe ende nuk mund të ngopem me të!


Si një projektues UX/UI, mund të luaj mblesëri mes njerëzve dhe teknologjisë, dhe më lejoni t'ju them se është një udhëtim i egër! Unë jam i gjithi rreth vendosjes së përdoruesit në radhë të parë dhe krijimit të modeleve që janë intuitive, të lehta për t'u përdorur dhe, më e rëndësishmja, argëtuese!


Unë besoj plotësisht se çdo problem ka një zgjidhje dhe jam gjithmonë i gatshëm të përballoj sfidat më të mëdha. Nuk më pëlqen asgjë më shumë se të zhytem me kokë në një problem dhe të gjej zgjidhje kreative, inovative që do t'ju zhbëjnë çorapet!


Kur bëhet fjalë për dizajnin dhe zhvillimin e uebit, unë jam i gjithi për t'i mbajtur gjërat të freskëta dhe emocionuese. Unë besoj se dizajnet më të mira janë të thjeshta, të hijshme dhe me stil, dhe gjithmonë synoj të krijoj diçka që nuk është vetëm mahnitëse vizualisht, por edhe e mrekullueshme për t'u përdorur!


Unë krenohem me punën time dhe përpiqem të ndërtoj marrëdhënie besimi dhe transparence me të gjithë klientët e mi. Qëllimi im është t'i bëj ëndrrat tuaja realitet dhe të jap një produkt për të cilin mund të jeni krenarë.


Pra, nëse jeni gati të krijoni diçka të mahnitshme dhe të argëtoheni pak gjatë rrugës, atëherë le të fillojmë! Me ekspertizën time dhe vizionin tuaj, ne mund të krijojmë diçka vërtet të veçantë që do t'ju lërë mendjen!

© Copyright protected by : Niki Shala

General 

User Experience Design   User Interface Design 

Scrum   Product Design   User Research   Rapid Prototyping   Storyboarding    Wireframing   Design Sprints 

Usability Testing  SEO  Branding   Software Engineering 

Service Design 

Design 

Adobe Creative Suite   Sketch   Figma  

InVision  InVision Studio    Keynote  Framer  WebFlow 

Engineering 

HTML     CSS    Java    jQuery      

    

 Shkollimet:   Bachelor of Business Information Technology
                               
UX / UI Design and digital solutions  -
                               Haaga-Helia University of Applied Sciences
                               Helsinki - Finland

                               
Finnish Business College - SLK
                               Biznesi dhe administrata - marketing -

                               Menaxhimi i evenementeve
                               Helsinki Finland

 Gjuhët  :  :       Angleze. Finlandeze. Kroate . Shqipe. Spanjolle 

bottom of page